top of page

VORES HISTORIE

IMG_4085.JPG
Good things are just around the corner

Dansesko Danmark kom til verden, da to søskende besluttede at kombinere deres største passioner i livet, dans og fashion, og starte en meningsfuld rejse sammen.

Igennem vores webshop tilbyder vi moderne og komfotable dansesko for overkommelige priser, fordi vi mener, at dansesko bør være let tilgængelige, og noget alle dansere har råd til. Vi fortjener alle at føle os godt tilpas på dansegulvet ved at være selvsikre og have det godt, med det vi har på.

 

Derudover drømmer vi om at skabe et fælleskab af dansere som støtter og inspirerer hinanden til ikke at lade noget holde dem tilbage fra deres drømme i deres personlige og professionelle liv, uanset hvor sort eller småt det er. Derfor inviterer vi alle, som har lyst til at være med på rejsen mod et bedre og lykkeligere liv, til at tage kontakt til os. Uden dig, kan vi ikke lykkes.

Lige siden vi begyndte vores rejse med Dansesko Danmark, har vi oplevet utrolig meget spænding, positivitet og opbakning fra alle. Vi takker alle og enhver dybt fra hjertet for jeres støtte og for at være en del af rejsen.

Bedste ønsker,

Funda & Tigdem

bottom of page