DAMER DANSESKO     |     HERRE DANSESKO     |     KALENDER    |     VORES BRAND    |    HISTORIEN    |    KONTAKT

© 2019 by Dansesko Danmark I/S

PERSONDATAPOLITIK

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.
 

For at du kan indgå aftale med Dansesko Danmark I/S, har vi brug for følgende oplysninger:
   - Navn
   - Adresse
   - Telefonnummer
   - E-mailadresse

   - Betalingsoplysninger

   - IP-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Dansesko Danmark I/S og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord med henblik på levering af dine indkøb. Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Stripe, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Wix og Stripes datacentre. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktørene og de ansatte for Dansesko Danmark I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

De dataansvarlige i Dansesko Danmark I/S er: Tigdem Durmaz & Funda Durmaz.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Dansesko Danmark I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til danseskodanmark@hotmail.com.

Cookies
Dansesko Danmark I/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
   - Besøger vores hjemmeside
   - Gennemfører et køb af vores produkter
   - Tilmelder dig vores nyhedsbrev
   - Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

https://www.danseskodanmark.dk/ anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.


Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://www.danseskodanmark.dk/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Dansesko Danmark I/S's hjemmeside.


Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.


Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.


Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmelding.


Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.
Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse danseskodanmark@hotmail.com.

​Persondatapolitikken er sidst opdateret 01.07.2019